Studio Vestnes AS

OSS

____
Jeg liker å si oss og vi, men egentlig er firmaet mitt kreative univers bestående av alle prosjekter og oppdrag jeg produserer. Studio Vestnes fungerer også som en paraply for en rekke kreative freelancere med spisskompetanse. Studio Vestnes sin visjon er å skape produkter og opplevelser som betyr mye, for noen. Enten om det er en hjemmeside, film, fotoshoot, konsert eller et arrangement. Når det er sagt må vi påpeke at det er hovedsaklig film og markedsføring Studio Vestnes livnærer seg av.

I 2017 ble det gjort en stor satsning ved å investere tid og penger i å skape Kurbadhagen, i samarbeid med Grans Bryggeri. En konsertarena i Sandefjord sentrum. Med over 7 tusen besøkende i 2017 og over 40 tusen besøkende i 2018 kan man konkludere med at Kurbadhagen ble en suksess og er kommet for å bli. I 2018 var det totalt 16 større konserter, en festival, en matfestival og fotball VM på storskjerm. Studio Vestnes leverte design, markedsføring, filmproduksjon, foto, artist booking og prosjektledelse. Også i 2019 ble det avholdt en rekke store konserter i Kurbadhagen, samt Tidenes Bygdefest i Kodal med nærmere 1500 gjester.

Tusen takk til alle som er involvert i Studio Vestnes sine prosjekter, sammen har vi skapt og vil i fremtiden - skape unike prosjekter og bringe kreative drømmer til live.
- Alexander Vestnes